https://surinamenieuwscentrale.com/%3Ca%20href%3D%22/stiefmoeder-gearresteerd-voor-mishandeling-van-11-jarig-meisje-die-backtrack-uit-guyana-was%22%20hreflang%3D%22nl%22%3EStiefmoeder%20gearresteerd%20voor%20mishandeling%20van%2011-jarig%20meisje%20die%20via%20backtrack%20uit%20Guyana%20was%20ontvoerd%3C/a%3E

Stiefmoeder gearresteerd voor mishandeling van 11-jarig meisje die via backtrack uit Guyana was ontvoerd

Sat, 12/30/2023 - 08:56 | snc.com

In juli 2023 werd de 11-jarige B.T. zonder toestemming van haar moeder illegaal vanuit Guyana naar Suriname gebracht door haar vader, B.K., en zijn huidige partner, M.D., via de Backtrackroute. B.K., een visser op Boskamp in het district Saramacca, was vaak dagenlang op zee, waardoor het kind tijdens zijn afwezigheid achterbleef met haar stiefmoeder, M.D. 

Tijdens deze periodes kreeg het meisje een onmenselijke behandeling en werd mishandeld door haar stiefmoeder. Buurtbewoners merkten op dat het kind hulp zocht en melding maakte van de mishandeling. 

Toen de vader op de hoogte werd gesteld van het gedrag van zijn partner, liet hij het meisje tijdens zijn afwezigheid bij anderen verblijven. Ondanks deze maatregel werd het meisje gisteren opnieuw mishandeld door de stiefmoeder. Bezorgde buren meldden de situatie direct bij de politie van het bureau Calcutta.

De politie bezocht de locatie, voerde een onderzoek uit en arresteerde op gisteren de stiefmoeder, M.D., op haar woonadres. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld, en het verdere onderzoek van de zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'Disclaimer

NickerieNieuws.com publiceert vaak ingekomen stukken van schrijvers en andere media. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt.

Contact onze redactie:

nickerienieuws@gmail.com

Facebook.com/NickerieNews

Nickerienieuws.com